Световната премиера на биографичния филм за Доналд Тръмп Стажантът на  определено

...
Световната премиера на биографичния филм за Доналд Тръмп Стажантът на  определено
Коментари Харесай

Предателства, пари, изнасилване - “Стажантът с Мария Бакалова разбуни духовете в Кан

Световната премиера на биографичния филм за Доналд Тръмп " Стажантът "  на  определено накара всички да приказват. Въпреки че въпросът какъв брой тъкмо минути са траяли овациите след прожекцията остава противоречив, към този момент доминират най-вече положителните мнения от критиците. В същото време обаче филмът е на ръба да си навлече правосъдни проблеми от някогашния президент на Съединени американски щати.

" Стажантът " с Мария Бакалова завладя Кан 2024 - какъв брой време в действителност са траяли овациите след кино лентата

Няколко разнородни изказвания, само че крайният резултат още веднъж е впечатляващ

Действието в " Стажантът " се развива през 70-те и 80-те години на предишния век и наблюдава триумфа на Доналд Тръмп като млад и упорит бизнесмен на недвижими парцели в Ню Йорк. В основната роля е Себастиан Стан, а в тази на неговия безсърдечен наставник и юрист Рой Кон - Джеръми Стронг. пък изиграва починалата брачна половинка на Тръмп - Ивана.

Именно с нея е и една от най-провокативните подиуми във кино лентата. В нея някогашният президент изнасилва жена си. Ако би трябвало да създадем информация с действителните събития, по време на бракоразводното им дело Ивана фактически упреква Тръмп, че я е изнасилил, макар че по-късно отдръпва обвиняването си, написа BBC.

В обаче не липсват и други провокативни моменти, като съгласно AFP с изключение на обезчестяване има и " еректилна дисфункция, оплешивяване и изменничества ".

Представители на Доналд Тръмп са разкритикували кино лентата, като го дефинират като " отпадък ", " чиста небивалица " и даже упрекват " холивудския хайлайф ", че по този метод се намесва в идните избори в Съединени американски щати. Напомняме, че Тръмп още веднъж е претендент за президентския пост.

Важно е да отбележим също, че още първоначално филмът стартира с уточнението, че " доста от събитията са измислени ". Пред Vanity Fair режисьорът Али Абаси споделя, че задачата му е била " да се направи пънк рок версия на исторически филм ", само че без да се издребнява за това кое е правилно и кое - не.

Факт е обаче, че " Стажантът " може и да си навлече правосъдни проблеми от страна на Доналд Тръмп. Настоящият виновният шеф по връзките на акцията му е споделил, че ще бъдат подхванати правни дейности, " с цел да се отговори на очевидно погрешните изказвания на тези мними режисьори ".
 Снимка 666064

В отговор режисьорът Абаси е споделил пред кореспонденти в Кан: " Екипът на Доналд би трябвало да изчака да гледа кино лентата, преди да стартира да ни съди. Не мисля, че е филм, който той няма да хареса... Мисля, че ще бъде сюрпризиран. "

Засега преобладаващите мнения на критиците за " Стажантът " са позитивни. Times му дава четири звезди, а в рецензията си написа, че " това е филмът за Доналд Тръмп, от който в никакъв случай не сте подозирали, че имате потребност: цялостен със състрадателно възприятие, само че безсърдечен в разбора си ".

Deadline пък го намира за " интелигентна, остра и изненадваща история ", защото бившият президент е показан като " ненапълно вдъхновен, само че неумел човек, който се стреми да получи утвърждението на татко си, като в това време е " нерешителен, само че решен да успее ".
 Звездният момент на Мария Бакалова на премиерата на
Звездният момент на Мария Бакалова на премиерата на " Стажантът " в Кан

Как се одобри новият филм на актрисата

От Guardian обаче не са толкоз уверени, че филмът заслужава суперлативи. Критикът Питър Брадшоу му дава две звезди, като написа, че " Стажантът " се е получил по-скоро като " тъпа и неуместна смешка. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР